SELFIEKOEKJES

ONS VERHAAL

Over een baby en koekjes

Eetbare momenten

Na de geboorte van onze dochter zochten wij een leuke en creatieve manier om ons hummeltje aan de wereld te tonen. We wisten vanaf het begin al dat we naast het traditionele geboortekaartje nog iets bijzonders wilde doen.

Op een regenachtige zondagmiddag, besloten we lekker thuis te blijven en selfies te maken met onze schattige pasgeboren baby. Het werden hilarische kiekjes. Hier moeten we iets mee doen! We besloten dat we de selfies op iets lekkers wilde zetten en al gauw waren we het erover eens dat iedereen wel dol is op koekjes. Gauw kropen we achter onze laptop om een bedrijf te zoeken die onze selfies op heerlijke koekjes wilde zetten. Tot onze grote verbazing was er in Nederland helemaal niemand die dát voor ons kon doen. ‘Dan doen we het toch lekker zelf!, dachten we al snel.

We zijn direct aan de slag gegaan met een bevriende bakker en voor we het wisten hadden we de eerste batch gemaakt. De “baby selfiekoekjes” zoals we het toen nog noemde, werden erg goed ontvangen door onze vrienden en familie. Zo goed, dat ze de koekjes ook voor hun eigen feestjes  wilde bestellen. We kregen direct de eerste foto’s door gemaild.

Onze vrienden en familie vonden dat we de rest van Nederland ook moesten helpen aan selfiekoekjes. Niet alleen zijn selfiekoekjes leuk om op tafel te zetten tijdens een feestje maar ook erg bijzonder om cadeau te geven. Het zorgt echt voor een WOW effect bij degene die je wilt verrassen!

Voor we het wisten was selfiekoekjes.nl een feit..en wat betreft onze baby, daar maken we nog dagelijks hilarische selfies mee. ;- )

Wist je dat je ons ook op Social Media kun volgen voor een dagelijkse kijkje achter de schermen?

Volg ons voor leuke beelden en inspiratie: #selfiekoekjes.

DIRECT BESTELLEN