VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Heb je toch nog vragen, mail dan naar info@selfiekoekjes.nl

Selfiekoekjes

Verzending

Hoe ontvang ik mijn Selfiekoekjes?

De Selfiekoekjes zijn zorgvuldig verpakt in een box die door de brievenbus past, dus thuisblijven is niet nodig.

Kan ik een box ook naar iemand versturen?

Absoluut! Tijdens het bestelproces kun je aangeven of de box Selfiekoekjes voor jou of voor iemand anders bestemd is. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om een leuke boodschap toe te voegen en om een afleveradres in te vullen.

We kunnen de cadeaubox Selfiekoekjes direct naar de persoon in kwestie sturen, maar als je het liever zelf eerst wilt ontvangen dan kan dit natuurlijk ook. Vul hiervoor je eigen adres in bij het afleveradres.

Wat zijn de levertijden?

Je kunt er voor kiezen je Selfiekoekjes op een gewenste datum te laten verzenden. Heb je geen gewenste datum en wil je de Selfiekoekjes zo snel mogelijk ontvangen? Wij verzenden je brievenbuspakketje binnen 48 uur. Let op: hiermee bedoelen we dat we je pakketje aan PostNL aanbieden binnen 48 uur. PostNL bezorgt in de meeste gevallen de volgende dag maar garanderen kunnen we dat helaas niet. Het kan zijn dat je pakketje een paar dagen later aankomt. Neem daarom geen risico als je een deadline hebt en bestel een paar dagen eerder.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja, we leveren onze Selfiekoekjes ook in België. De verzendkosten hiervoor bedragen €9,-. Wil je een box Selfiekoekjes naar een ander land laten versturen dan Nederland of België? Neem dan even contact met ons op.

Ik heb mijn Selfiekoekjes sneller nodig, wat nu?

Neem even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Kan mijn box op een bepaalde datum verzonden worden?

Dat kan zeker. Tijdens het bestelproces kun je bij de stap ‘verzenddatum’ aangeven wanneer wij het postpakketje moeten verzenden. De bezorgdag is minimaal 1 dag na verzending. Wij zorgen er voor dat jouw postpakketje op de gewenste dag aan PostNL wordt overgedragen die vervolgens voor de bezorging zullen zorgen.

PostNL streeft ernaar binnen 24 uur te bezorgen en dit gebeurt meestal ook. Wij kunnen dit echter niet garanderen omdat we afhankelijk zijn van PostNL. Het is dus aan te raden om hier rekening mee te houden. Heb je echt een deadline (verjaardag of andere gelegenheid) neem dan geen risico en laat je Selfiekoekjes eerder versturen).

Is een box Selfiekoekjes brievenbusproof?

Ja, de Selfiekoekjes worden uiterst zorgvuldig verpakt zodat ze heel blijven tijdens transport.

Wat zijn de verzendkosten?

Niks, nada, gratis. We versturen je pakketje door de brievenbus en nemen de kosten op eigen rekening. Dit geldt alleen voor Nederland en voor pakketten die door de brievenbus passen.

Heb je meer dan 1 box (dus meer dan 12 koekjes) nodig? Dan versturen wij de Selfiekoekjes als gebundeld pakket, de verzendkosten hiervoor bedragen dan €6,95.

Hoeveel selfies kan ik uploaden?

Je kunt 1 tot 6 selfies oploaden.

Hoeveel Selfiekoekjes zitten er in 1 box?

Je kunt kiezen uit twee boxen: een box met 6 koekjes en een box met maar liefst 12 koekjes. Kies je voor de box met 12 koekjes, dan krijg je van iedere foto die je hebt geüpload twee koekjes.

Kan ik ook andere foto’s of plaatjes uploaden voor mijn Selfiekoekjes?

Natuurlijk! Je mag helemaal zelf kiezen wat er op jouw Selfiekoekjes komt te staan. Je kunt kiezen voor selfies maar ook voor andere foto’s of teksten. Wees lekker creatief!

Ik heb veel Selfiekoekjes nodig, wat nu?

Stuur ons een e-mail met al je wensen en laat ons weten hoeveel voor hoeveel personen je Selfiekoekjes nodig hebt. We sturen je direct een bericht terug met de mogelijkheden.

Welke foto's kan ik het beste uploaden?

Dat mag je helemaal zelf weten. Je hoeft je foto’s ook niet te knippen of aan te passen want wij maken de foto’s zelf passend op een koekje. We raden je wel aan om te kiezen voor selfies die kwalitatief goed zijn en hoog in resolutie. Hoe beter de foto, hoe mooier het selfiekoekje. Kies niet voor te donkere foto’s want die zien er minder mooi uit op koekjes. Ook kun je voor het beste resultaat rekening houden met het feit dat een koekje rond is met een diameter van 5 cm.

download

 

Welke koekjes gebruiken jullie?

Voor onze selfiekoekjes gebruiken wij chocolate chip cookies die een diameter hebben van ongeveer 70 mm, deze worden gemaakt door een banketbakkerij. Het zijn groffe koeken met grote stukjes chocolade, voor meer informatie kun je het beste met ons opnemen.

Is de print op het koekje eetbaar?

Natuurlijk! Je kunt het gehele koekje opeten. Tussen de eetbare print en het koekje zit een heerlijk laagje glazuur.

Wat zijn de ingredienten?

Ingrediënten Koekjes

Suiker, tarwebloem, plantaardige olie (palmolie, zonnebloemolie), cacao massa, haverbloem, cacao boter, volle melkpoeder, glucose-fructose stroop, magere melkpoeder, rijsmiddel: e450, e500; zout, lactose, emulgator: sojalecithine; kleurstof: karamel; natuurlijk aroma.kan sporen bevatten van noten, lupine en ei.

Ingrediënten Koekjesprints

Zetmeel (E1422, E1412) maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E480), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, kokosvet (gedeeltelijk gehard), sucralose.